Succes wordt blijvend als het samengaat met plezier en voldoening. Stratex helpt klanten met het optimaliseren van samenwerking – en dus resultaat.

development team

Sinds 2017 werkt Stratex aan vraagstukken rondom contacten tussen organisaties en hun klanten. De inzichten die onze consultants en professionals in het werkveld opdoen, liggen aan de basis van de software die we ontwikkelen. Onze digitale tools maken capaciteit vrij die waardevoller kan zijn.

Een gezonde organisatie schept ruimte voor medewerkers om te presteren. Door duidelijkheid te bieden en tegelijk de nodige flexibiliteit. Een gezonde organisatie verbetert zich continu. Door te volgen wat gebeurt en die data nuttig te maken.

Stratex heeft zich bewezen als workforce management specialist voor marktleiders in de meest veeleisende werkgebieden. We zijn groot geworden in de praktijk. Vanuit praktisch inzicht ontwikkelen we effectieve software.

De Stratex-aanpak, geslepen in de dynamische wereld van klantenservice, vindt steeds breder navolging. Sinds 2020 maken we de vertaalslag naar andere sectoren. Het maakt ons trots dat we nu ook nuttig bijdragen aan zorg, onderwijs en logistiek.

Als ik zie hoe dingen gaan, zoek ik naar verbeterpunten.

“Mijn loopbaan kun je zien als een logisch gevolg hiervan. Stratex heb ik opgericht om organisaties te helpen om slimmer met capaciteit en tegelijk beter met talenten om te gaan.”

Sulaiman Tariq

CEO en Founder