Boek een demo

Samen maken we het compleet

Wanneer een bedrijf een bepaalde grootte bereikt, is workforce management meer noodzaak dan luxe. Je hebt specialisten nodig om de lijnen uit te zetten, professionals om de planning te voeren en software die dynamiek beheersbaar maakt. Dat zet je niet zomaar weg.

Stratex WFM Care maakt premium workforce management direct beschikbaar. Vanuit onze basis in Capelle organiseren we op schaalbare wijze een hoog serviceniveau. Daarbij is continuïteit gegarandeerd. Bij Stratex staat een toegewijd team klaar – altijd.

Completeer je afdeling met Stratex

Scannen

Waar sta je, hoe loopt het, wat heb je nodig? Stratex consultants beginnen met een analyse. Op basis hiervan bespreken we de mogelijkheden voor het integreren van WFM Care met jouw organisatie.

raymond
PRODUCT MANAGER

WFM specialisten

Een groot voordeel van WFM Care: je beschikt direct over de specialisten die je nodig hebt. Ervaren forecasters die de lange termijn bewaken. Bedreven professionals die de afdeling runnen. Heb je zelf managers en planners in dienst? We nemen ze graag op in onze organisatie.

rajaa & aziza
wfm professionals

WFM Suite

Bij WFM Care is het gebruik van WFM Suite inbegrepen. Uiteraard benutten Stratex specialisten de modules optimaal vanaf dag één. Je medewerkers krijgen de beschikking over een intuïtieve app om roosters in te zien en beschikbaarheid te communiceren.

sikander
PROJECT MANAGER
IMPLEMENTATIONS

Robuuste WFM

In partnership met Stratex beschik je over een groter en completer WFM team dan in eigen beheer mogelijk is. Met meerdere specialisten op elk vlak ben je verzekerd van continuïteit. Samen creëren wij de organisatie waar het loopt zoals je wilt.

Erkut
Business Intelligence Professional
Vraag een demo aan.

WFM care:

Het is geregeld

Elk specialisme, alle tools. Vanaf dag één operationeel.

Past de puzzel

Schommelingen in volume? WFM Care laat zich af- en opschalen.

Wfm voor iedereen

Geschikt voor bedrijven van iedere omvang in elke branche.